Tokyo Game Show 2022 schema: hoe live te kijken

Tokyo Game Show 2022 is bijna hier en belooft een aantal spannende onthullingen en updates te brengen over games die we niet kunnen wachten om te spelen en games die we nog niet eens kennen. Van Xbox tot Capcom tot Sega en meer, enkele van de grootste ontwikkelaars ter wereld doen mee.

Deze Tokyo Game Show 2022 schema en kijkgids geeft je alles wat je moet weten over TGS, inclusief wanneer TGS begint, een lijst met plaatsen om de streams te bekijken en wat je kunt verwachten te zien tijdens de show.

Wanneer is Tokyo Game Show 2022?

Tokyo Game Show 2022 wordt gehouden Van donderdag 15 september tot zondag 18 septemberEn de show zal op elk van de vijf dagen werkende panelen hebben.

Waar kun je de Spelen van Tokio in 2022 bekijken?

Als je geïnteresseerd bent in het kijken naar de aanstaande Tokyo Game Show 2022, kun je hier een aantal geweldige streams bekijken.

Streamen op IGN hier:

Dit zijn de zeven live-uitzendingen die we organiseren, wanneer ze beginnen en eindigen, en waar je ze kunt bekijken:

Donderdag

  • Tokyo Game Show 2022 Xbox-stream
    • DATUM: donderdag 15 september
    • Openingstijden: 02.00 – 2.50 uur PT / 5.00 – 05.50 uur ET / 10.00 – 10:50 uur BST
  • TGS 2022 Capcom online programma
    • DATUM: donderdag 15 september
    • Openingstijden: 7.00 – 07.50 uur PT / 10.00 – 10:50 uur ET / 15.00 – 15.50 uur BST

Vrijdag

  • 505 Games Aankomende nieuwe titels TGS 2022
    • Openingstijden: 02.00 – 2.50 uur PT / 5.00 – 05.50 uur ET / 10.00 – 10:50 uur BST
  • TGS 2022 KOEI TECMO Speciaal Programma! Atelier Ryza 3, Wo Long: Fallen Dynasty
    • Tijd: 3u – 3:50u PT / 6u – 6:50u ET / 11u – 11:50u BST
  • “SEGA NIEUW” TGS 2022 Exclusief
    • Tijd: 04:00 – 04:50 PT / 07:00 – 07:50 ET / 12:00 – 12:50 BST
  • [KONAMI] Actuele informatie – speciaal programma voor publieksdag!
    • 05:00 – 5:50 PT / 8:00 – 8:50 ET / 13:00 – 13:50 BST
  • TGS 2022 Street Fighter 6 speciaal programma
    • 8.00 – 8.50 uur PT / 11.00 – 11.50 uur ET / 16.00 – 16.50 uur BST

Bovenstaande streams kun je op 15 en 16 september bekijken op de volgende IGN-kanalen. Zoals je kunt zien in het volledige schema hieronder, volg andere streams voor alles wat hierboven is genoemd Tokyo Game Show YouTube En bevend.

Tokyo Game Show 2022 volledig schema

Hoewel we het Tokyo Game Show 2022-schema presenteren in Pacific Time, willen we graag het tijdsverschil voor andere tijdzones opnemen om u te helpen niets te missen!

Woensdag 14 september Verklaring:

  • TGS 2022 openingsprogramma
  • Belangrijke opmerking over TGS 2022 [Nothing Stops Gaming]
  • Gamera Games Nu Tokyo Game Show 2022 Exclusief
  • JeSU 2022 eSports Japan National Team Official Party
  • Aankondiging van nieuwe producten door BenQ MOBIUZ en ZOWIE

donderdag 15 september

  • Japan Game Awards 2022 Games van het Jaar – 12u – 1:50u PT / 3u – 4:50u ET / 8u – 9:50u BST / 16u – 17u50 JST / 17u – 18u50 AEST.
  • Tokyo Game Show 2022 Xbox-stream – 02:00 – 2:50 PT/5:00 – 5:50 ET/10:00 – 10:50 BST/18:00 – 18:50 JST/19:00 – 19:50 AEST.
  • Speciale aflevering “Life Change” Tokyo Game Show 2022 – 03.00 – 3.50 uur PT / 06.00 – 6.50 uur ET / 11.00 – 11.50 uur BST / 19.00 – 19.50 uur JST / 20.00 – 20.50 uur AEST.
  • Val Lily’s laatste schot aan – 04:00 – 04:50 PT / 07:00 – 07:50 ET / 12:00 – 12:50 BST / 20:00 – 20:50 JST / 21:00 – 21:50 AEST.
  • Eendelige Odyssey TGS 2022 SP – 06:00 – 06:50 PT / 09:00 – 09:50 ET / 14:00 – 14:50 BST / 22:00 – 22:50 JST / 23:00 – 23:50 AEST.
  • TGS 2022 Capcom Online Programma – 7.00 – 7.50 uur PT / 10.00 – 10.50 uur ET / 15.00 – 15.50 uur BST / 23.00 – 23.50 uur JST Als je in Australië woont, betekent dat op 16 september 12.00 – 12.50 uur AEST.
  • Prime Game Live op Tokyo Game Show – 20:00 – 21:50 PT/12:00 – 01:50 ET. Als u in het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 16 september 4.00 – 05.50 uur BST / 12.00 – 13.50 uur JST / 13.00 – 14.50 uur AEST.

vrijdag 16 september

  • Heerlijk nachtgevoel 2022 (SOWN2022) – 12u – 1:50u PT / 3u – 4:50u ET / 8u – 9:50u BST / 16u – 17u50 JST / 17u – 18u50 AEST.
  • 505 Games Aankomende nieuwe titels TGS 2022 – 02:00 – 2:50 PT/5:00 – 5:50 ET/10:00 – 10:50 BST/18:00 – 18:50 JST/19:00 – 19:50 AEST.
  • TGS 2022 KOEI TECMO Speciaal Programma! Atelier Ryza 3, Wo Long: Fallen Dynasty – 03.00 – 3.50 uur PT / 06.00 – 6.50 uur ET / 11.00 – 11.50 uur BST / 19.00 – 19.50 uur JST / 20.00 – 20.50 uur AEST.
  • “Sega New” TGS 2022 Exclusief – 04:00 – 04:50 PT / 07:00 – 07:50 ET / 12:00 – 12:50 BST / 20:00 – 20:50 JST / 21:00 – 21:50 AEST.
  • [KONAMI] Actuele informatie – speciaal programma voor publieksdag! – 05:00 – 5:50 PT / 8:00 – 8:50 ET / 13:00 – 13:50 BST / 21:00 – 21:50 JST / 22:00 – 22:50 AEST.
  • Square Enix Presents, “Eiko Kano’s Critical Hits: Tokyo Games 2022 Exclusive” – 06:00 – 07:50 PT / 09:00 – 10:50 ET / 14:00 – 15:50 BST / 22:00 – 23:50 JST / 23:00 – 12:50 AEST.
  • TGS 2022 Street Fighter 6 speciaal programma – 8:00 – 8:50 PT/11:00 – 11:50 ET / 16:00 – 16:50 BST/21:00 – 21:50 JST/10pm – 22:50 AEST. Als je in Japan of Australië woont, betekent dat op 17 september 12:00am – 12:50am JST/1am – 1:50am JST.
  • “SAMURAI MAIDEN” zal verschijnen op de TGS 2022 officiële livestream! – 19:00 – 19:50 PT / 22:00 – 22:50 ET. Als je in het VK, Japan of Australië woont, betekent dit op 17 september 03:00 – 03:50 BST / 11:00 – 11:50 JST / 12:00 – 12:50 AEST.
  • “DONUTS SPELLEN INTELLIGENTIE BUREAU” – 20:00 – 20:50 PT/11:00 – 23:50 ET. Als je in het VK, Japan of Australië woont, betekent dit op 17 september 4.00 – 04.50 uur BST / 12.00 – 12.50 uur JST / 13.00 – 13.50 uur AEST.
  • Art X Fantasy! De nieuwste spelinformatie van “Three Kingdoms Tactics” en “Orient Arcadia” van Qookka Entertainment Limited wordt vrijgegeven op TGS Live! – 21:00 – 22:50 PT. Als u in het oosten van de VS, het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 17 september om 12.00 uur – 1:50 uur ET/5 uur – 6:50 uur BST/13:00 uur – 14:50 uur JST / 14:00 uur – 15:50 uur AEST.
  • Japan Game Awards 2022 “Amateur Class” Aankondiging Prijsuitreiking – 21:00 – 23:00 uur PT. Als je in het oosten van de VS, het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 17 september om 12.00 – 02.00 uur ET / 05.00 – 07.00 uur BST / 13.00 – 15.00 uur JST / 14.00 – 16.00 uur AEST.
  • Puzzle & Dragons Champions Cup Tokyo Game Show 2022 Finale – 11:00 uur – 12:50 uur PT. Als je in het oosten van de VS, het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 17 september tussen 02.00 uur – 3.50 uur ET / 7 uur – 8.50 uur BST / 15.00 uur – 16.50 uur JST / 16.00 – 17.50 uur AEST.

zaterdag 17 sept

  • Happinet SPEL FES op TGS 2022 Online – 01:00 – 01:50 PT/4:00 – 4:50 ET/9:00 – 9:50 BST/5pm – 17:50 JST/18:00 – 18:50 AEST.
  • HoYoverse Speciaal Programma op TGS 2022 – 2:00 – 3:50 PT/5:00 – 06:50 ET/10:00 – 11:50 BST/18:00 – 19:50 JST/19:00 – 20:50 AEST.
  • Finger Festival op TGS 2022 Online – 04:00 – 04:50 PT / 07:00 – 07:50 ET / 12:00 – 12:50 BST / 20:00 – 20:50 JST / 21:00 – 21:50 AEST.
  • Megaton laboratorium. Bij TGS 2022 – 05:00 – 5:50 PT / 8:00 – 8:50 ET / 13:00 – 13:50 BST / 21:00 – 21:50 JST / 22:00 – 22:50 AEST.
  • Aniplex en DeskWorks Nieuw RPG Exclusief Programma – 06:00 – 06:50 PT / 09:00 – 09:50 ET / 14:00 – 14:50 BST / 22:00 – 22:50 JST / 23:00 – 23:50 AEST.
  • Evil Sin Echoing RPG “LIMBUS COMPANY” TGS 2022 speciaal programma – 7.00 – 07.50 uur PT/10 uur – 10:50 uur ET / 15:00 – 15:50 BST / 11pm – 23:50 uur JST Als je in Australië woont, betekent dat op 18 september 12:00 – 12:50 AEST.
  • Online Experience Tour – 18:00 – 19:50 PT/21:00 – 22:50 ET. Als je in het VK, Japan of Australië woont, betekent dit op 18 september 02:00 – 03:50 BST / 10:00 – 11:50 JST / 11:00 – 12:50 AEST.
  • Finale Japan Game Awards 2022 “U18 Categorie” – 18.00 – 20.00 uur PT / 21.00 – 23.00 uur ET. Als u in het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 18 september 2:00 – 4:00 BST / 10:00 – 12:00 JST / 11:00 – 13:00 AEST.
  • Japan Elektronica College TGS2022 – 20:00 – 20:50 PT/11:00 – 23:50 ET. Als u in het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 18 september 4.00 – 04.50 uur BST / 12.00 – 12.50 uur JST / 13.00 – 13.50 uur AEST.
  • Japan Game Awards 2022 Future Class – 21:00 – 22:50 PT. Als je in het oosten van de VS, het VK, Japan of Australië woont, betekent dit 18 september om 12.00 uur – 1:50 uur ET/5 uur – 6:50 uur BST/13 uur – 14:50 uur JST/2 uur – 15:50 uur AEST.

zondag 18 september

  • Ninjala TGS 2022 bekerfinale – 12:00 – 12:50 PT/3:00 – 3:50 ET/8am – 8:50 BST/4pm – 16:50 JST/5pm – 17:50 AEST.
  • 110 Industries Geschenken Gezocht: Dood – 01:00 – 01:50 PT/4:00 – 4:50 ET/9:00 – 9:50 BST/5pm – 17:50 JST/18:00 – 18:50 AEST.
  • Call of Duty Modern Warfare II – 02:00 – 2:50 PT/5:00 – 5:50 ET/10:00 – 10:50 BST/18:00 – 18:50 JST/19:00 – 19:50 AEST.
  • TGS 2022 voltooiingsprogramma – 03.00 – 3.50 uur PT / 06.00 – 6.50 uur ET / 11.00 – 11.50 uur BST / 19.00 – 19.50 uur JST / 20.00 – 20.50 uur AEST.

Wat te verwachten op de Tokyo Game Show in 2022

Na drie jaar is Tokyo Game Show terug in persoon en verwelkomt het publiek om de toekomst van videogames van de grootste ontwikkelaars over de hele wereld te zien. jij kan Bekijk wat er vorig jaar werd aangekondigd op TGS 2021 Om een ​​beter idee te krijgen van TGS, onthoud echter dat de afgelopen jaren alleen digitale evenementen waren, en deze is persoonlijk! Voor degenen die dit jaar persoonlijk zijn, kun je stands en ervaringen verwachten voor smartphonegames, VR/AR, e-sports, gameschool, indiegames en indiegame “Select Exhibition” en New Stars Area (Azië/Oost-Europa/Latijn). ).

Een ontwikkelaarslijst zal beschikbaar zijn op TGS 2022.

  • Xbox
  • Capcom
  • Sega
  • Square Enix
  • Koe Tecmo
  • Konami
  • Hoyovers
  • (Meer!)

Xbox-games

Xbox zegt dat het updates zal aanbieden voor “titels van Xbox Game Studios en titels van ontwikkelaarspartners waarvan we hopen dat ze gamers hier in Japan, Azië en de rest van de wereld zullen bekoren.” Hier Wat te verwachten van Xbox op TGS dit jaar.

<a href=

Xbox Tokyo Game Show

Meer games van Capcom, Konami en Koei Tecmo

Er is veel om naar uit te kijken, zoals Konami kondigt een onbekende game aan In de serie “wereldbemind” Koei Tecmo laat meer zien Atelier Ryza 3: De laatste alchemist en de geheime sleutel en W Long: A Fallen Dynasty, and Straatvechter 6 Het zal een speciale stream hebben die fans de laatste updates zal geven over de langverwachte volgende inzending in de populaire worstelserie.

Naast Street Fighter 6 komen we misschien meer over ons te weten. Resident Evil 4 RemakeExoprimal, Mega Man Battle Network Legacy Collection, of Monster Hunter Rise: Sunbreak Van Capcom. Hoewel RE4 een mysterie blijft, weten we dat TGS-gasten Resident Evil Village voor het eerst op PlayStation VR 2 kunnen zien.

<a href=

PlayStation VR 2

Square Enix-spellen

Square Enix heeft geen traditionele presentatie, maar wel een stream van de veelbesproken Crisis Core: Final Fantasy VIII Reunion en Star Ocean 6: The Divine Show, gehost door EIKO KANO’s CRITIKANO HIT-serie. (Zie ook: Elke Square Enix-game in ontwikkeling).

Andere panelen waarop wordt gefocust, omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Nieuws

Wat is de Tokyo Game Show?

De Tokyo Game Show (TGS) is een van ‘s werelds grootste evenementen op het gebied van gaming en dat al sinds de jaren negentig! TGS organiseert vaak grote games. Tentoonstellingen en ontwikkelaars, waaronder Xbox, Square Enix, Ubisoft, Capcom, Konami, miHoYo, Bandai Namco en meer. Het evenement is meestal vol opwinding met aankondigingen van de showroom, interviews en veel opwinding rond verwachte games en nieuwe games. Hoewel het evenement onlangs alleen digitaal is geweest, blijft TGS advertenties uitzenden en blijft het licht voor ons allemaal branden.

in werkelijkheid, “Niets kan een spel stoppen.Het thema van dit jaar vertegenwoordigt de “kracht van verandering om geluk te brengen en de samenleving te versterken” in het spel, hoewel de wereld het de afgelopen jaren heeft ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *