‘Monday Night Football’-kijkers roepen ESPN op voor het gebruik van gesplitst scherm

1. Ik vond het gisteravond geweldig Maandagavond voetbal twee-voor-één special met Titans-Bills vanaf 19:15 ET en Vikings-Eagles vanaf 20:30 ET. Ik heb een opstelling met twee tv’s, dus het was gemakkelijk om beide games tegelijkertijd te bekijken en ik hoefde niet tot 01.00 uur op te blijven, wat zou zijn gebeurd als ESPN ons de traditionele tijd had gegeven. 22:00. tweekoppig.

Gedurende de 20 jaar dat ik DirecTV-klant was voordat ik de vreselijke service een paar jaar geleden opzegde, bracht ik mijn zondagen altijd door met het kijken naar het Game Mix-kanaal. Ik had geen probleem om acht games tegelijk te spelen, dus na twee games was het een makkie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *