Meer van The Verge’s favoriete koffie- en theegadgets

afgelopen jaar, We vroegen het aan het personeel. berm U kunt ons vertellen over uw favoriete koffie- en theebrouwers, molens en andere items. Het is meer dan een jaar geleden, en dus dachten we eens uit te zoeken welke andere cafeïneafgiftesystemen onze journalisten in hun tijd gebruiken.

Als u ook een liefhebber bent, hopen we dat u veel plezier zult beleven aan het bekijken van enkele van de gadgets die we gebruiken voor onze dagelijkse interieurs.

voorbereiding

Zojirushi Micom boiler en verwarming

Het idee om voorgekookt water in een machine te laten pompen, klinkt voor sommigen misschien heilig, maar ik kan me geen leven zonder voorstellen, vooral in de winter. Ik drink het hele jaar door ijskoffie, dus ik gebruik dit om thee, havermout, rijstepap en al het andere te maken dat heet water nodig heeft.

Deze zijn te vinden in elk Japans huishouden – ik herinner me dat mijn grootmoeder er minstens drie in verschillende kamers had. Ze houden veel water vast en dankzij meerdere warmte-instellingen kun je je aanpassen aan wat je doet. Ik heb al meer dan vijf jaar een ouder model van deze Zojirushi-ketel en -verwarmer van 135 ounce en het gaat nog steeds goed. Het is een geweldige optie voor mensen die geen magnetronwater gebruiken voor thee (rommelige mensen) maar te lui zijn om de hele tijd een waterkoker te gebruiken (ik). Ik ben slecht in het onthouden om het goed te vullen – het is zonde om op de knop te drukken en de rest eruit te laten druppelen. Wees niet zoals ik!!! – Miya Sato, Forums en Gemeenschappen Reporter

$184

Deze waterkoker van 4,0 liter (135 ounce) heeft een panoramisch venster voor het controleren van het warmwaterniveau, wordt geleverd met vier “warme” temperaturen en heeft een snelle verwarmingsmodus die uw water verwarmt zonder het te koken.

Cappresso Infinity Conische Maalmolen

Vorig jaar heb ik de Capresso Infinity Conical Burr Grinder aanbevolen als een relatief goedkope koffiemolen om onze ochtendkoffie voor onze Franse pers te bereiden. Nou, het is een jaar later, en we zijn er nog steeds blij mee. Zoals ik eerder heb geschreven, is dit geen eersteklas grinder – het gebruikt bijvoorbeeld metaal in plaats van keramische boren. Hoewel ik weet dat het toevoegen van een paar druppels water aan de bonen voordat ik ga malen de statistieken van al die kleine kruimels die aan de verschillende delen van de molen blijven kleven, aanzienlijk vermindert, is het nog steeds niet gemakkelijk schoon te maken. (Probeer het, het werkt!) Maar we malen onze koffiebonen nog steeds perfect, en een jaar later zetten we nog steeds met plezier onze ochtendkoffie. – Barbara Krasnoff, redacteur van recensies

$82

Massief stalen kegelpods malen je bonen voor een verscheidenheid aan koffiezetapparaten, van extra fijn voor Turkse koffie tot Franse pers.

brouwen

Mr. Coffee 5-kops programmeerbaar koffiezetapparaat

Ik maak mijn dagelijkse koffie met een zo eenvoudig mogelijk apparaat – giet koffiedik in een filter, voeg water toe en druk op een knop. Er is niet veel denkwerk of ruimte om een ​​keuze te maken die drastisch kan veranderen wat voor soort koffie-ervaring je hebt. ik heb De benadering is dus al filosofisch. Het zijn misschien veel woorden, maar de TL;DR is eenvoudig: ik wil ‘s ochtends koffie om me moe te maken, en als ik moe ben, wil ik niet geïrriteerd raken door iets dat moet worden genageld. tijd of temperaturen.

In sommige opzichten is Mr. Coffee meer een hulpmiddel dan een gadget, maar dat geeft niet. Er is ruimte voor zowel in mijn hart als in mijn keuken. Voor degenen die de kunst van het koffiezetten willen oefenen, is alles op deze lijst absoluut de moeite waard. (Het is ook geen schande om Mr. Coffee uit een mok te drinken. East Fork-beker; (Ik doe het elke dag.) Maar als u op zoek bent naar een gemakkelijke en voordelige manier om uw cafeïnefixatie te krijgen, is deze machine moeilijk te verslaan. – Mitchell Clark, verslaggever

$23,99

Als je goede, eenvoudige, eenvoudige koffie wilt, is Mr. Coffee ongeveer zo traditioneel als je kunt krijgen. Dit programmeerbare koffiezetapparaat maakt 35 gram en kan direct worden gebruikt of worden geprogrammeerd om te starten wanneer u uit bed komt.

Bodum Caffettiera 3-kops Franse pers

Ik weet het niet, kerel. Ik ben niet zo geïnteresseerd in discussies over de “beste” koffie of zo. Slechte koffie kunnen drinken is een beroepsvaardigheid voor mij – het garandeert geen goede koffie voor het rapporteren van reizen, vooral niet voor conferenties. Ik ben gewoon verslaafd, weet je? Ik ga de half opgedronken koffie die ik vergeten ben in de magnetron zetten en de rest opdrinken.

Hoe dan ook, ik kocht een Franse pers van Bodum zo’n tien jaar geleden en ik gebruik hem nog steeds. Je hoeft dit niet specifiek te kopen; Ik raad aan om iets lichts en duurzaams te vinden waar je aan kunt werken voordat je je koffie drinkt. Dat wil zeggen, de groene kleur van het bos is erg mooi. – Elizabeth Lopato, senior verslaggever

$9,99

Deze eenvoudige 12oz Franse pers maakt geweldige koffie zonder filter of capsule: giet er gemalen koffie in, giet er heet water in, wacht een paar minuten, druk en giet.

Kijk, soms schep ik op over hoe basaal ik ben. Ik hou echter van Aeropress vanwege zijn eenvoud Cuisinart-koffiezetapparaat met 14 koppen dagelijks. De eerste keer dat ik in een café in Nederland een aero-pers zag gebruiken, dacht ik eraan. Het is erg laag, maar het kan goede koffie maken, en het proces is de helft van het plezier. Het ritueel van het ontwikkelen van je eigen film geeft me een beetje het gevoel iets met mijn eigen handen te doen. En net als dat proces is het verschrikkelijk inefficiënt en vereist het het overwinnen van een kleine berg van bewustzijn en luiheid om te volbrengen. Maar het is leuk, en zonder het te bederven, kan het heerlijk smakende koffie in mijn huis creëren. Het is veel leuker dan een paar standaard plastic en rubberen slangen, en ik vind het leuk, ook al brengt het het grootste deel van zijn tijd door in de keukenkast. – Antonio G.D. Benedetto, Bedrijfssecretaris

$39,95

Een koffiezetapparaat met een reputatie voor grote brouwliefhebbers.

Bialetti Express volle pot

Ik ben dol op Aeropress en zo, maar Bialetti-espressopotten zijn de ergste. Instituut Het is dicht bij en dierbaar aan mijn hart. Het leren gebruiken van een van deze is een beetje een ritueel in veel Italiaanse gezinnen. Ik begon espresso te maken voor mijn ouders, tantes en ooms toen ik zeven jaar oud was. Op verjaardagen, jubilea of ​​een onaangekondigd bezoek waren het onvermijdelijk mijn broers en zussen die om cake en koffie vroegen, of ik kreeg de leiding over het maken van espresso voor de volwassenen – en omdat ik jonger was, vielen de ondergeschikte arbeidsverantwoordelijkheden weg.

Deze espressomachines met fornuis zijn er in verschillende maten, en mijn moeder had er ongeveer een dozijn (ze zou ze als cadeau krijgen en ze graag aan iedereen geven die de liefde wilde of moest verspreiden). Je kunt ze vinden als een schattig klein Versie voor één kopje of groot kanaal 12- kopjes. Helemaal dom zijn ze niet, zoals mijn herinnering aan een eetzaal vol chagrijnige Italianen die binnensmonds over aangebrande koffie mompelt, getuigt, maar de leercurve is verre van steil. Deze koffiezetapparaten zijn meer dan alleen de geweldige espresso die ze maken. Ja, een klein genot is Loomino’s Koi Buffy (de kleine man met de snor), de schattige mascotte op de zijkant van de pot, maar Bialetti’s brouwsels zijn meestal een gemeenschappelijke aangelegenheid. Na een grote maaltijd met gasten, kleed je je aan en ga je rond de tafel zitten voor een stimulerend gesprek en een lekkere cafeïne. Combineer het met wat. Sambuca Of grappa Vergeet niet met je handen te praten en mensen een goed gevoel te geven. – Antonio G.D. Benedetto, Bedrijfssecretaris

$38.5

Zin in een traditionele Italiaanse koffie? Dit mag niet ontbreken in je keuken. Bialetti Express wordt gemaakt in Italië en zal je jarenlang van geweldige koffie voorzien.

Aeropress en Bialetis maken allebei geweldige koffie, maar de afgelopen jaren heb ik gekozen voor de Hario V60 als mijn favoriete brouwmethode. Als ik een enkele kop maak, gebruik ik Hario’s Small. Keramische koffiemokMaar onlangs was ik een van de talenten Hario spiegelverwijderaarsHet kan tot drie kopjes tegelijk maken en ziet er geweldig uit op de ontbijttafel.

Ik hou van de V60 om een ​​paar redenen. Ten eerste maakt hij natuurlijk goede koffie, maar er goed uitzien is ook belangrijk voor mij. Deze items staan ​​de hele dag op mijn aanrecht, elke dag, dus ik ben liever geen doorn in het oog. Ten slotte, en een beetje contra-intuïtief, vind ik het leuk dat het V60-brouwproces een beetje eleganter is dan zowel de Aeropress als de Bialetti. Leren hoe je langzaam kokend water over je koffiedik kunt gieten (een zwanenhalshanger is hier handig) of experimenteren met verschillende maten (overweeg om een ​​platte of conische maalschijf op te pakken) heeft meer flair. ).

Maar je hoeft niet een beetje een deugniet te zijn zoals ik om goede koffie uit de V60 te halen. In het begin gebruikte ik een goedkope mesmolen en een standaard elektrische waterkoker en ik kreeg heerlijke resultaten met een koffie-youtuber. James Hoffman’s V60-methode. Begin daar en probeer het gerust als je de resultaten leuk vindt – John Porter, nieuwsverslaggever

$19,95

Deze klassieke keramische druppelaar is ontworpen om een ​​consistente kop koffie te produceren.

Ervan genieten

Ik deed dit niet expres, maar mijn Silver Yeti Rambler is mijn officiële koffiemok geworden. Ik heb verschillende kopjes, ik gebruik ze nooit omdat ik elke ochtend 20 ons koffie in de mijne zet. Chemex En giet ze alle 20 rechtstreeks in de rambler. Het is groot genoeg voor een kopje koffie in de ochtend, heeft voldoende dekking om het de hele ochtend warm te houden en is stevig genoeg om af en toe een vermoeide val of een dagelijkse maaltijd in mijn tas te overleven. En het is vaatwasmachinebestendig.

Ik kocht ook twee deksels voor de Rambler – een om de magnetische schuif vast te houden en de koffie vast te houden en een andere om het rietje vast te houden voor ijskoffiedagen. Mijn enige spijt: ik heb het handvat niet gekregen, wat het hele ding gemak zou hebben vergroot. – David Pearce, hoofdredacteur

$35

Deze grote, geïsoleerde brouwer wordt op de website van de fabrikant geadverteerd als perfect voor biertuinen, maar laten we eerlijk zijn, er kan ook veel koffie in.

Zoals verschillende van mijn collega’s zich misschien herinneren, heb ik twee jaar geleden in het Slack-kanaal van ons team zware kritiek geuit op mijn aankoop van een koffiemok van $ 100 en meer dan $ 100 die niets anders deed dan je koffie (of thee, of warme chocolademelk, of welke vloeistof dan ook) bewaren. drink het graag warm) op de juiste temperatuur. . Misschien is het een geval van pestkoppen op het schoolplein die het kind beroven dat graag zijn ware gevoelens verbergt omdat ik al jaren begerig ben naar een van die geweldige amberkleurige mokken.

En toen Best Buy de Ember Mug V2 exclusief in blauw in de uitverkoop zette voor Black Friday, snauwde ik eindelijk. Lezer, deze beker is fantastisch. Het houdt mijn koffie warm, hoe lang ik het ook neem, ik vind het niet erg om het op kamertemperatuur in de magnetron te zetten, en ik kan de instellingen aanpassen op basis van wat ik drink (koffie in de ochtend). , afternoon tea, meestal). Sterker nog, ik geniet van het updaten van de firmware op mijn koffie, een zin die een paar jaar geleden voor niemand klopte.

Voor alle duidelijkheid, dit is een volledig nutteloos product dat niemand echt nodig heeft. Het maakt iets minder vervelend, en de nadelen (kosten, kan niet in de vaatwasser, had ik al gezegd dat de kosten?) wegen voor de meeste mensen waarschijnlijk zwaarder dan de voordelen. Het is een beetje gênant hoeveel ik er van hou, daarom is het zo’n perfecte schuldreis. Ik vind het leuk, ik voel me er een beetje ongemakkelijk bij, en ik wil er nooit meer over praten. – Dan Seifert, adjunct-redacteur

$144

De Ember Mug 2 is een slimme mok met temperatuurregeling die dranken tot 80 minuten warm houdt op batterij of de hele dag op een plug-in onderzetter. Met de bijbehorende iOS- en Android-apps kunt u een ingestelde temperatuur van 120 tot 145 graden Fahrenheit kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *