Donovan Mitchell stelt zich voor als lid van Cleveland Cavaliers: ‘Op papier zien we er eng uit’

CLEVELAND, Ohio – Bijna twee weken na het verwerven van drievoudig All-Star Donovan Mitchell van het Utah Jazz, introduceerden de Cleveland Cavaliers Mitchell woensdag tijdens een persconferentie in Rocket Mortgage FieldHouse.

Geflankeerd door Koby Altman, president van basketbalactiviteiten en hoofdcoach JB Bickerstaff, en in aanwezigheid van vrienden, familie, coaches en teamgenoten (Darius Garland en Caris LeVert), sprak Mitchell over het verlaten van Utah en zijn opwinding over de succesvolle handel die naar verwachting zal beginnen . Cleveland in de play-offwedstrijd van de Eastern Conference.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

Reactie op de handel: “Toen ik er voor het eerst achter kwam dat ik golf speelde, is het bericht waar. Ik was aan het golfen en gek aan het worden, vooral toen ik me realiseerde wie we in de deal hadden gehouden omdat ik niet wist wie er in het vak zat. Ik wist gewoon dat ik geruild was en toen ik erachter kwam dat we DG en JA (Jarrett Allen) en Evan (Mobley) en Caris (LeVert) hielden, en al die andere jongens, dacht ik: ‘Wauw, we hebben een talentengroep die derde in het Oosten en toen kwamen er natuurlijk blessures en dat was voordat ik hier kwam.’

“Nu kunnen we alleen maar kijken om meer en beter te doen en gewoon blijven winnen en bouwen. Ik ben gewoon heel enthousiast om deel uit te maken van deze organisatie, om hier in de stad te zijn, om plezier te hebben met basketballen met een groep jongens die echt willen winnen en echt willen blijven bouwen. We zijn jong, maar we hebben honger. We zijn klaar. Het is raar om te zeggen dat ik waarschijnlijk een van de oudste jongens van het team ben. Maar zoals ik al zei, we zijn erg enthousiast.”

Wat het kan brengen: “Ik denk dat het ervaring is. Ik denk dat dat het enige is wat ik zeker kan bieden vanuit dans. Om mijn score te kunnen gebruiken en mijn eigen manieren te vinden om toneelstukken te creëren en jongens zover te krijgen om schoten te openen en Dari dan te laten doen wat hij doet, doet Caris wat hij doet en kan hij een lokaas zijn daar in de hoek en ze achterlaten. open rijstroken nemen. Dan vinden Ev en JA de rolman. Verdedigend, als je daar twee 7-footers hebt, heb ik tegen ze gespeeld en ze hebben me vorig jaar allebei een paar keer te pakken gehad, dus het zal leuk zijn om met hen in hetzelfde team te zitten. Ik denk dat we vanuit dit oogpunt veel kunnen bereiken.”

Eerste indrukken van het team en de stad:We zijn leuk. Het is een leuke groep. Zoals ik al zei, we zijn vrij jong als team. Ik denk dat voor ons gewoon naar buiten gaan en of het nu op de vloer of buiten de vloer is, plezier kunnen hebben, met elkaar kunnen praten, elkaar verantwoordelijk kunnen houden op de vloer, ik denk dat dat geweldig is . . Ik heb met de coach gepraat en we zijn erg opgewonden om aan de slag te gaan en de X’s en O’s van het spel uit te zoeken.

‘En in de stad Cleveland ben ik hier een paar keer geweest om het spel te spelen. Natuurlijk was de All-Star-game hier vorig jaar. Helaas was ik ziek, dus ik was de hele dag in de hotelkamer, maar voor mij zal ik waarschijnlijk een aantal Browns- en Guardians-spellen kunnen zien. Gewoon in de stad kunnen zijn, zoals liefde, dat is alles wat ik erover kan zeggen. Alleen al de liefde die ik heb gekregen, het team heeft gekregen, ik denk dat het iets is dat echt opvalt. Ik kon niet enthousiaster zijn om door te gaan.”

Volgens speculatie dat hij naar New York zou gaan: “De hele zomer heb ik niet veel gezegd. Maar voor mij, toen Rudy (Gobert) eenmaal werd verhandeld, zag ik een beetje het schrift op de muur. Ik denk dat we dat allemaal deden. Ik denk dat we ons realiseerden dat we een goede run hadden. Ik had een beetje het gevoel dat ik ging verhuizen. Ik dacht dat het New York was, ik zal niet tegen jullie liegen. Wie wil er nu niet bij zijn moeder zijn? Ik woon niet meer thuis sinds ik in de achtste zat, ik zat op kostschool, dat zou leuk zijn. Zodra ik me realiseerde dat ik geruild was en waar we naar toe gingen, overviel het me. Ik ben echt opgewonden om hier te zijn, om deel uit te maken van deze groep, om deel uit te maken van deze stad. Je zag dat ik een Cavs-shirt had toen ik vijf of zes was, wat dan ook. Ik was een fan van LeBron (James), maar ik was een fan van Cleveland. Mijn man zegt daar Cleveland Cavaliers; Ik zei het thuis altijd. Het is gek hoe het leven zich omdraait. Daar deel van uit kunnen maken, tussen het vuur en de ingangen, de kleine dingen onthoudend, ik hou ervan om in deze arena te spelen. Dus om hier te zijn, ben ik erg opgewonden.”

Om te spelen voor twee steden met kleine markten en koud weer:Ik hou van de kou, dus dat is geen probleem. Ik hou van de kou, om eerlijk te zijn. Ik denk dat ik me beter kleed in de kou (lacht). Maar nee, eerlijk gezegd gaat het mij niet om de marktomvang. Het gaat natuurlijk om het winnen van het basketbal. Al het off-field gedoe komt vanzelf als je wedstrijden wint, waar je ook bent. Dit is in de eerste plaats. En voor mij, als ik hier kom, hebben we niet alleen een geweldige groep, een geweldige organisatie, maar ik mag ook wat honkbalwedstrijden en wat voetbalwedstrijden zien. Ik ken een paar jongens in beide teams, dus het is goed om te bewegen, dingen te zien, 26 te zijn en plezier te hebben. Daar kijk ik echt naar uit.”

Heb je enige reden om aan te nemen dat de Cavs niet meteen kunnen strijden om een ​​titel? “Er is geen reden. We moeten naar buiten gaan en het werk doen. Op papier zien we er eng uit. Maar uiteindelijk hangt het af van wat we in de sportschool doen. We hebben het vandaag goed gedaan en we moeten het goed blijven doen, dus ik kan hier niet zitten en zeggen: ‘Ja, we zijn een kampioensteam.’ We moeten naar buiten gaan en het elke avond bewijzen. Ik weet dat we goede maanden, goede weken en goede dagen zullen hebben en dat we slechte weken en slechte dagen zullen hebben. Maar voor ons, als we nacht in, nacht uit blijven werken en die inspanning blijven leveren met de juiste toneelstukken, kunnen we iets doen.”

Kritiek op zijn verdediging: “Ja, als ik mijn lengte en mijn atletisch vermogen gebruik om jongens vooraan te houden, denk ik dat dat ons vruchten zal afwerpen. Maar we hebben er vandaag een beetje aan gewerkt en je hebt twee 7-footers die rondrollen en met je knoeien, het is alsof je je vergif plukt. Maar in staat zijn om te bewaken en aan de bal te zijn en daar moet ik absoluut beter in worden, maar ik denk dat we een getalenteerde groep hebben die wil werken en we zullen er alleen maar beter in worden en JB gaat ons vasthouden hiervoor verantwoordelijk. Als je een groep hebt die geschikt is voor verdediging, komt dat eerst en al het andere komt daarna. We hebben een getalenteerde groep en ik zal er alleen maar naar kijken om daar iets aan toe te voegen.”

(Hoe wordt een kind uit New York een fan van Cleveland?) “Lebron James. Ik ga niet tegen je liegen, ik realiseerde me niet hoeveel Cleveland-fans er zijn in Amerika en de wereld. Ik ben net geruild, overal liepen mensen en ze zeiden: ‘Ik ben een Cleveland-fan, ik ben een Cleveland-fan.’ Ik dacht: ‘Wauw, ik had geen idee.’ wat dan ook en ik herinner me de reactie toen hij terugkwam en dat kampioenschap won, het was een speciaal moment. Hij schreeuwde en ik was in mijn slaapzaal in Louisville en schreeuwde tegen mijn vrienden die tegen hem wedden of wat dan ook. Om dat te kunnen zien en nu deel uit te maken van deze organisatie en een stad die echt, echt van hun team houdt, is geweldig.’

Feedback op de handel: “Natuurlijk waren we enthousiast. Ik denk dat je in dit vak en de manier waarop we werken, verschillende emoties doormaakt omdat we een band hadden met de jongens die we hier hadden en je zoveel tijd met hen hebt gewerkt. We hebben die jongens niet vervangen door iemand waar — zelfs als menselijke wezens dachten we eerst dat ze niet zouden passen. Als je geen mensen hoeft op te offeren voor talent, geef je jezelf de kans om iets bijzonders op te bouwen.

“Donovan en ik hebben een geweldige relatie met een van zijn voormalige assistent-coaches en we hebben in het verleden gesprekken gehad. Had nog een gesprek met hem en er was niets negatiefs dat hij te zeggen had over haar als mens. Om talent en karakter toe te voegen, waren we enorm enthousiast en dachten we na over waar we heen moesten. Denk aan sommige van de games die we vorig jaar hadden, we hadden gewoon niet dat niveau van ervaring. Om iemand toe te voegen die die ervaring van spelen op die momenten brengt, dachten we dat dat ons zou helpen om over de bult heen te komen. Als je een speler van zijn kaliber toevoegt, gaat hij andere jongens beter maken omdat hij ze gaat pushen.

“Deze jongens zijn competitief. Dus nu gaan onze trainingen naar een ander niveau en ons spel gaat naar een ander niveau omdat we elkaar pushen en op dat niveau strijden. We waren er enorm enthousiast over. Het was een soort keerpunt toen het gebeurde. We hadden onze coaches erbij gehaald en een plan opgesteld, dus moesten we wat veranderingen doorvoeren. Maar we gaan ervoor zorgen dat het werkt.”

In het dynamische achterveld: “We kunnen verschillende combinaties samenstellen. Als je denkt aan, wat dan ook, je driemansspel, je tweemansspel, je kunt elke avond uitgaan en je kunt de zwakke schakel aan de verdedigende kant van de vloer vinden en de verdediging, de meeste van hen, niet genoeg sterke verdedigers hebben om slechts één zoon voor elk van deze zonen te plaatsen. We kunnen uitgaan en het spel manipuleren. We spelen een onzelfzuchtig, snel balbewegend spel. Het vierde kwartaal is waar het echt leuk wordt, waar je het spel een beetje kunt vertragen en dan die schaakwedstrijd kunt spelen. Er zijn zoveel bedreigingen in het park die onze jongens hebben en hoe ze zich presenteren. Vaak is er alleen nodig wat de verdediging je geeft, omdat we weten dat die man je kan laten betalen.”

Wat betekent handel: “We zijn nog superjong. We moeten door een aantal beproevingen en beproevingen gaan. We moeten door een aantal mislukkingen heen en nog sterker terugkomen. Maar als je praat over het toevoegen van Donovan, die 39 wedstrijden in de play-offs heeft gespeeld, vergroot dat ons momentum en ik ben opgewonden. Ik denk dat we de kans hebben verdiend om te proberen het op te nemen tegen de beste ter wereld. En het is een opwindende groep met een geweldig karakter, geweldige arbeidsethos en vooral jongens die echt in Cleveland willen zijn. Ik denk dat het heel belangrijk is.”

Over de kosten om Mitchell te krijgen: “Qua waarde is hij een 25-jarige, drievoudig All-Star. Het wordt heel eenvoudig, nietwaar? Eigenlijk is het mijn taak om het beste talent naar Cleveland te brengen. En ik zit naast een van de beste spelers ter wereld. Als je het opsplitst, zal Donovan Mitchell ons dan een beter basketbalteam maken? Ja. Hoe bereiken we dit? Je gaat door zijn pijnpunten, maar ik denk dat we allemaal erg blij en enthousiast zijn over wat we kunnen doen.”

Cavaliers Fanatics Inkomen 2021

Ontvang de nieuwste Cavs-merchandise: Hier kun je bestellen Cleveland Cavaliers gear online inclusief 2016 NBA Champions T-shirts, shirts, hoeden, merchandise nog meer.

Als u of een geliefde vragen heeft en met een gokprofessional moet praten, bel dan de Ohio Problem Gambling Helpline op 1-800-589-9966 of de National Council for Problem Gambling Program Helpline of Gambling (NCPG) op 1-800- 522- 4700.

Meer Cavaliers-dekking

Sleutels tot Cavaliers die vooruitgang boeken na de handel met Donovan Mitchell – Terry Pluto’s Scribbles

De Cleveland Cavaliers ondertekenden voormalige Ohioans Chandler Vaudrin en Jamorko Pickett voor trainingskampdeals

Cleveland Cavaliers schudt coachingstaf, naam Mike Gerrity Charge hoofdcoach

De Cleveland Cavaliers werken deze week samen met Armoni Brooks, Kelan Martin en andere gratis agenten, zeggen bronnen

Cleveland Cavaliers ruilen voor Donovan Mitchell voltooit wederopbouw, wekt verwachtingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *