Deze Magic Eraser-webapp is geweldig voor on-the-fly Chromebook-fotobewerkingen.

U bent misschien bekend met de magische gum-tool van Google die zijn debuut maakte in Foto’s en Pixel Line-tools, maar wist u dat de technologie niet exclusief is voor de zoekgigant? Dat klopt, anderen hebben voor en na Google vergelijkbare tools gemaakt om AI vooruit te helpen en manieren te bieden om op magische wijze ongewenste objecten van foto’s te verwijderen.

Vandaag gebeurde het op de toepasselijk genaamde website.Magiceraser.io“, en nadat ik het een kans had gegeven, realiseerde ik me dat het best goed was in vergelijking met anderen die ik eerder heb gehad. Ik moet vermelden dat dit op geen enkele manier wordt gesponsord, en ik heb net gegoogeld naar hulpprogramma’s voor het verwijderen van spreuken en ik vind het leuk wat ik heb gevonden. Ik kwam dit artikel voor het eerst tegen Gebruikmaken vanDe eigen Magic Eraser-functie van Google omvatte vijf opties en hield niet van de meeste beschikbare tools.

Dingen zoals Snapseed – Google’s eigen Android-app voor fotobewerking – waren fantastisch, maar anderen zoals TouchRetouch en “Cleanup.pictures” lieten een lelijke schaduw op de tafel achter nadat de bedekte groenten en fruit waren afgeveegd (dit is een voorbeeld). de auteur heeft gegeven).

Met Magiceraser.io had ik dat probleem niet, waardoor ik me realiseerde dat de annulering op de Pixel veel vaker voorkomt dan ik eerst dacht. Het is op geen enkele manier perfect, maar als je de onderstaande video bekijkt, zul je zien dat ik deze Pixel Buds en een rood YouTube-journaal zonder problemen heb gekregen, allemaal met behoud van de rand en houtnerf van de Chromebook. textuur.

Nu zou iets als Lightroom voor Android natuurlijk de voorkeur hebben voor dit soort bewerkingen, maar voor het snel en on-the-fly verwijderen van items, als je niet de moeite neemt om een ​​website te bezoeken of een app te installeren. “Web App” maakt het u gemakkelijk.

Als u besluit het eens te proberen, raad ik u ten zeerste aan het in uw Chromebook-app-opstartprogramma te plaatsen. Verander naar pictogram Met slechts een paar klikken. Op die manier is het direct toegankelijk en kunt u het zelfs in uw gereedschapsrek steken als u dat wilt!

Magiceraser.io vereist geen registratie en is volledig gratis te gebruiken voor basisbewerkingen, maar om de een of andere reden beperkt het je vermogen om met hoge resolutie te bewerken, tenzij je $ 9,99 per maand betaalt. Voor mij heeft het geen zin om een ​​maandelijks abonnementsgeld te betalen voor zoiets eenvoudigs en nieuw. In dergelijke gevallen zult u waarschijnlijk kiezen voor iets meer officieels, gebrandmerkt en krachtigs. Maar nu denk ik dat iedereen en hun moeder zich moeten abonneren, en de wereld zal je verdrinken in abonnementen, dus het verbaast me niet.

Om het nog erger te maken, hebben ze een jaarlijkse vergoeding, wat betekent dat als je $ 7,99 per maand betaalt, het je $ 95,98 per jaar kost om dingen van je afbeeldingen te verwijderen! Dit doet me afvragen hoeveel ontwikkelaars zo geen voeling hebben met de consument en hun portemonnee. Corrigeer me als ik het mis heb, maar niemand die bij zijn volle verstand is, zou zoveel geld uitgeven aan een apparaat als dit, tenzij zijn of haar werk ervan afhangt, wat – nogmaals, ons terugbrengt naar het feit dat zo iemand gewoon betaalt voor iets anders. met extra functies.

Toch is deze tool geweldig in wat hij doet, en is het op zijn minst de moeite waard om mee te spelen, dus blijf bij de gratis laag. Sleep eenvoudig een afbeelding naar de startpagina of klik op het uploadvak om uw eigen afbeelding toe te voegen. Oh en het bedrijf – “aarzoo, Inc.” Ook een AchtergrondEraser.io Een website waarmee je snel afbeeldingen van je achtergrond kunt bijsnijden, waardoor je een stap bespaart om een ​​meer gevestigde tool te openen. Het doet geweldig werk door de afbeelding realistisch te bevederen, en als je klaar bent, kun je een nieuwe gekleurde achtergrond achter de afbeelding klappen. Laat het me weten in de reacties als er nog andere magische tools zijn die je wilt behandelen of verkennen, want ik vind het heerlijk om tijd te doden met het vinden van nieuwe web-apps om te dekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *