De 3 raarste dingen die ik ooit bij Costco heb gekocht

Jong volwassen meisje dat kinderen in een kajak helpt.

Afbeeldingsbron: Getty Images

Ben je ooit afgeweken van je gebruikelijke boodschappenlijstje?


Hoofdpunten

  • Veel mensen vertrouwen op Costco voor bulkboodschappen en huishoudelijke benodigdheden.
  • Hoewel dit de dingen zijn die ik daar meestal koop, vertak ik af en toe.
  • Het zal je misschien verbazen dat Costco ook toiletten en kettingzagen verkoopt.

Hoewel winkelen in Costco op wekelijkse basis mijn familiegeld bespaart, kan het gemakkelijk de andere kant op gaan. Reden? De magazijnen van Costco staan ​​vol met producten variërend van bovenkleding tot speelgoed tot seizoensdecoratie. En dus is het heel gemakkelijk om een ​​massa te runnen kredietkaart tabblad tijdens het doen van aankopen.

Nu ben ik voor het grootste deel behoorlijk gedisciplineerd als het gaat om winkelen bij Costco. Ik zal meestal een lijst maken van de etenswaren die we nodig hebben en me eraan houden. En dat betekent dat ik me de meeste weken beperk tot dingen als producten, melk en zuivelproducten en snacks (wat misschien een onnodige aankoop lijkt, maar eigenlijk een must is voor mijn voortdurend hongerige kinderen en hun voortdurend hongerige vrienden ).

Van tijd tot tijd zal ik andere items aan mijn Costco-lijst toevoegen om aan een specifieke behoefte te voldoen, zoals: Halloween-kostuums voor mijn kinderen kopen (bijna altijd je goedkoopste optie, op voorwaarde dat je kinderen niet kieskeurig zijn) of dingen als voedselopslagcontainers inslaan. Deze aankopen lijken misschien eenvoudig genoeg. Maar in mijn tijd heb ik behoorlijk rare dingen gekocht bij Costco. Hier zijn er een paar die opvallen.

1. Een opblaasbare kajak

Mijn familie is behoorlijk ruimdenkend en mijn man en ik hebben vaak kajaks gehuurd en genoten van leuke uitstapjes op het water. Een paar jaar geleden besloten we te investeren in onze eigen opblaasbare kajak, die we weliswaar kochten als een impulsief kopen toen Costco er een te koop had.

Helaas vonden we die kajak uiteindelijk niet leuk en hebben we hem uiteindelijk teruggebracht (en waren dankbaar? Costco nam het terug). Maar in zekere zin was dat een goede zaak, want gezien de hoeveelheid tijd die we besteden aan kajakken, is het waarschijnlijk logisch voor ons om wat te sparen en te investeren in een betere dan we zouden gebruiken bij het omgaan met huur.

2. Een toilet

Hoewel mijn man en ik er een hebben gekocht nieuwbouw huis 13 jaar geleden, sindsdien hebben we wat updates moeten doorvoeren. En dat omvatte het vervangen van onze constant lekkende toiletten. We hebben een paar jaar geleden geleerd dat de geweldige prijzen van Costco niet alleen beperkt zijn tot fruit, kaas en vleeswaren – je kunt ook een toilet met korting scoren als je het nodig hebt.

3. Een kettingzaag

Ik ben waarschijnlijk de minst handige persoon die ik ken, maar gelukkig is mijn man best goed in het opruimen van dingen in huis en het verbeteren van het huis. Een tijdje terug had hij een kettingzaag nodig voor een project waaraan hij werkte. En het is niet verrassend dat hij er uiteindelijk een bij Costco kocht omdat de prijs goed was.

Toegegeven, ik was niet zo betrokken bij die aankoop, simpelweg omdat ik je niet kan vertellen wat de ene kettingzaag beter maakt dan de andere. Maar ik tel het toch.

Een heleboel opties

Door mezelf te beperken tot aankopen zoals boodschappen en huishoudelijke producten, kan ik voorkomen dat ik mijn budget bij Costco opblaas. Maar af en toe stap ik buiten mijn normale boodschappenlijstje en koop ik iets minder mainstream. En als het prijspunt werkt, denk ik dat daar niets mis mee is.

Waarschuwing: de hoogste cashback-kaart die we nu hebben gezien, heeft 0% APR tot bijna 2024

Als u de verkeerde creditcard of betaalpas gebruikt, kan dit u veel geld kosten. Onze expert is er dol op deze hoofdverkiezingmet een intro APR van 0% tot bijna 2024, een waanzinnig cashback-percentage van maximaal 5%, en dat allemaal op de een of andere manier zonder jaarlijkse vergoeding.

Deze kaart is zelfs zo goed dat onze expert hem zelfs persoonlijk gebruikt. Klik hier om onze volledige recensie te lezen gratis en solliciteer in slechts 2 minuten.

Lees onze gratis recensie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *