Ben je gek bro ?: Steelers-fans maakten zich zorgen over de blessure van TJ Watt, de eerste wedstrijd van Mitch Trubisky, Pittsburgh-sportmedia

De Pittsburgh Steelers verloren zondag TJ Watt. De overtreding lijkt niet groot. En de media werken ze tegen.

Voor alle duidelijkheid, de Steelers wonnen hun eerste wedstrijd tegen de Bengals met 23-20.

Maar kom op! Wie ben ik voor de gek aan het houden? Je bent hier niet gekomen voor zulke vervelende details. Je kwam hier voor “Gek, bro?”


Laten we beginnen met Mike. Hij is boos dat ik de Steelers niet heb uitgekozen om de Bengals voor hun wedstrijd te verslaan.

Mike, ik heb vorig jaar de Steelers uitgekozen om 8-8-1 te gaan. Ze gingen 9-7-1. Niet slecht.

Ik zal je blijven vertellen wat ik denk dat er zal gebeuren, in plaats van je te vertellen wat je wilt horen.


John is boos op de berichtgeving in de media over de Steelers na de opvallende defensieve prestaties van de clubondanks het verlies van TJ Watt.

“Tim, ik maak me zorgen over Watt, maar ik zit hier stomverbaasd te zitten dat ik dinsdag nog een sportjournalist uit Pittsburgh een artikel heb zien schrijven over hoe legendarisch de defensieve prestatie van zondag was.

Wat de verdediging van Steelers net deed, was de beste defensieve prestatie aller tijden. Waarom heb ik er geen artikel over gelezen van een sportverslaggever in Pittsburgh?

Mijn vader groeide op in Avalon, is 77 jaar oud en kijkt al zijn hele leven naar voetbal en is het ermee eens dat dit de beste verdedigende prestatie is die hij ooit heeft gezien.

De inzet is hier historisch hoog. Die prestatie zal in onze herinnering voortleven, maar als geen enkele Pittsburgh-sporter er een artikel over schrijft, kan het worden vergeten nadat we dood zijn.”

Dat is teveel overdrijving om in één e-mail te stoppen. Laat ik het even afvegen. “De inzet is hoog” en de “grootste defensieve prestatie aller tijden”?

John, ik begrijp dat het een divisiewedstrijd was tegen de verdedigende AFC-kampioenen. Maar dat was week 1. Deze franchise heeft in acht Super Bowls gespeeld. Ik leg de lat erg hoog, vind je niet?

Misschien moet je Dear Old Dad vragen of hij zich Super Bowl IX of X herinnert? Het stalen gordijn dwong vijf Vikings-omzetten af, hield ze op zes punten en in totaal 119 yards en behaalde een veiligheid in Super Bowl IX. In Super Bowl X registreerde de verdediging van Steelers zeven zakken en drie omzetten op weg naar het verslaan van de Cowboys met 21-17.

Het was een geweldig defensief uitje in Cincinnati. Maar je laat het klinken alsof we de AFC Championship-wedstrijd van 2008 opnieuw hebben bekeken.

Ook “niemand” heeft erover geschreven? Maak je een grapje? Alles wat ik sinds zondag heb gelezen, gehoord of gezien, zijn leden van de Pittsburgh-media die over de verdediging gutsen. ook al MIJ!

En zoals Mike je net vertelde, heb ik in mijn 21 jaar dat ik het team coverde blijkbaar nooit gedacht dat de Steelers goed genoeg waren om te winnen.

Dus dat moet iets betekenen.


Meer sportnieuws

Najee Harris zegt dat zijn been ‘prima’ is, maar hij is bereid om Jaylen Warren enkele foto’s te laten delen
First Call: grote tv-beoordelingen voor Steelers-game; Pittsburgh-namen om op te wedden voor de Dallas QB-plek; Marian Hossa’s eer tegen de Pens
Mark Madden: Niemand weet wanneer TJ Watt terugkeert, maar de Steelers hebben in de tussentijd opties


Joseph was geen fan Mijn TJ Watt kolom. Ik suggereerde dat Steelers-fans extreem hard werken om de voor de hand liggende negatieve impact van het verlies van TJ Watt te minimaliseren – of het nu voor één, vier, zes, acht of 16 weken is.

“Ik denk niet dat de fans in ontkenning leven. Misschien zijn ze gewoon heel blij dat de man niet een heel seizoen hoeft te missen om iets te doen waar hij van houdt. Ik vind het vreemd hoe je een hele fanbase kunt bestempelen als een leven in ontkenning. Hoe durven fans optimistisch te zijn? Weet je nog toen Rod Woodson een jaar lang geblesseerd was en het seizoen voorbij was?

Joseph, schreef ik letterlijk in de column: ‘Ik verwijt Pittsburghers niet dat ze in hoop leven. Watt is zo’n spannende speler, ik wil hem ook zo snel mogelijk zien. En ik vertel niemand om het seizoen op te geven als het pas een week bezig is.

Dat stuk overgeslagen? Of moet ik het vet en cursief zetten?

Ik noemde Woodson’s analogie al in WPXI “Het laatste woord“en in”gekke maandagpodcast met Mark Madden. Het verschil is dat het Steelers-team uit 1995 12 overwinningen had en een verschijning in het AFC-titelspel. Het had nog steeds een Super Bowl-waardige selectie in 1995.

Deze niet. Woodson werd vervangen door Carnell Lake verhuizen naar cornerback. Is Malik Reed net zo goed als Carnell Lake? Is hij net zo goed als Chad Brown toen hij het overnam van Greg Lloyd in week 2 in 1996?

Het gaat niet om de “leven in ontkenning” fanbase. Ik suggereer alleen dat veel van zijn pogingen om de blessure van Watt te bagatelliseren volledig hypocriet zijn, aangezien ze hem Superman maakten nadat hij in 2021 Defensive Player of the Year won. Nu is het gewoon “de volgende man” voor Malik Reed.

Je bent dus niet in ontkenning. Je bent gewoon een hypocriet. Is dit de mooiste?


Mark tweette ook over de blessure van Watt. Hij is niet gek, maat. Hij heeft maar één vraag.

Mark, ik zou zeggen dat ‘redelijk’ afhangt van je interpretatie. Ik zeg alleen maar, als we het doen, doe het dan steeds weer opnieuw. Solliciteer niet selectief als we het doen.

Ik heb die discussie eigenlijk in de column aan de orde gesteld. Veel fans verwierpen bijvoorbeeld zorgen over de blessuregeschiedenis van JJ nadat TJ zijn enorme verlenging bij de Steelers had ondertekend. Ze zeiden dat het oneerlijk was om deze band tussen broers te leggen.

Maar toen iedereen zich herinnerde dat JJ Watt in 2019 in acht weken terugkwam van een borstspierblessure, hoorde ik alleen maar: “Als zijn broer het kan, waarom kan hij het dan niet?”

Dus maakt genetica hier uit of niet? Ik ben in de war.

Zoals TJ Watt speelt, kun je een linebacker niet vragen om minder te spelen om blessures te voorkomen. Als hij dat deed, zou hij TJ Watt niet zijn.

Wat betreft het plafond van Mitch Trubisky, als wat we zondag in Cincinnati zagen zijn plafond is, dan is de kamer zo klein dat ik er niet eens in kan staan.


Ten slotte is Walter boos dat ik onlangs op Twitter over fantasievoetbal sprak.

Walter, is dit een belofte of een bedreiging?

Laten we over één ding duidelijk zijn, mijn huidige fantasie heeft niets met voetbal te maken. Mijn ware fantasie is dat je me op een dag zult ontvolgen op Twitter. Laat me je leuke tijd niet in de weg staan.

Trouwens, ik neem aan dat je “hockeyschrijvers” bedoelde, heb ik gelijk? We hebben geen “hickeyschrijvers” in dienst. Dit is een heel ander type website.

Als je het adres nodig hebt, is het https://…

Nou, het maakt niet uit.

Tim Benz is een schrijver van het Tribune-Review-personeel. Je kunt Tim bereiken op [email protected] of door ik tweet. Alle tweets konden opnieuw worden gepost. Alle e-mails zijn onderhevig aan publicatie, tenzij anders vermeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *