4 nevenactiviteiten die u vandaag kunt starten zonder investering

Insider-experts kiezen de beste producten en diensten om u te helpen slimme beslissingen te nemen met uw geld (hier is hoe). In sommige gevallen ontvangen we een commissie van onze onze partnersonze meningen zijn echter die van onszelf. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing.

  • Ik wil vervroegd met pensioen gaan als miljonair en ik weet dat ik veel inkomen nodig heb om dat doel te bereiken.
  • Ik heb er een paar gevonden die geen startkapitaal nodig hebben, inclusief het verkopen of verhuren van mijn bezittingen.
  • Op gig- en freelanceplatforms komen levert geld op, maar ze nemen ook een percentage van wat ik verdien.

Een van mijn grootste persoonlijke financiële doelen is om: pensioen een miljonair in mijn jaren ’50. Als iemand die pas serieus begon te sparen voor pensioen toen ik in de dertig was, heb ik ontdekt dat ik om dit doel te bereiken niet alleen serieus moet worden met mijn uitgaven en spaargeld, maar ook moet beginnen met het plannen van manieren om later rijkdom te vergaren.

Daarnaast mijn beleggingen diversifiëren, Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inkomstenstromen. Daarom heb ik momenteel een handvol nevenactiviteiten, van het verkopen van online cursussen tot freelancen, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe toe te voegen, vooral degenen die geen startkapitaal vereisen.

Als u op zoek bent naar meer inkomsten en begin een nieuwe bijbaanhier zijn vier dingen die u kunt doen om geld binnen te halen zonder geld te investeren.

1. Verkoop wat je al hebt

Elke zondag ben ik een uur bezig met het zoeken naar spullen in huis die ik kan verkopen. In de afgelopen paar maanden heb ik honderden dollars verdiend met de verkoop van kleding, schoenen, meubels en keukenartikelen die ik nooit heb gebruikt.

Niet alleen kost het verkopen of leasen van items die u al bezit u $ 0, het kost ook heel weinig tijd. Nadat je een paar foto’s van het item hebt gemaakt, een beschrijving hebt geschreven en de prijs, de apps en platforms waarop je je item hebt vermeld, hebt vermeld, deel je deze producten met hun publiek van klanten – zonder enige extra inspanning van jouw kant.

Als u huishoudelijke artikelen wilt verkopen, kunt u platforms gebruiken zoals Poshmark, Op offerenof Facebook-markt. Als u uw items wilt verhuren, kunt u platforms gebruiken zoals LENINGEN, Onderwijsof BabyQuip.

Hoewel al deze platforms gratis te gebruiken zijn, brengen sommige een vergoeding in rekening zodra het item is verkocht. Als ik dit van tevoren weet, kan ik artikelen iets hoger prijzen om rekening te houden met deze kosten en toch de winst te maken waar ik op hoopte.

2. Zet jezelf op een gig-platform

Tijdens de herfst en winter, wanneer ik meer vrije tijd heb in het weekend, zal ik mijn diensten aanbieden als evenementencoördinator of feestplanner (iets waar ik ervaring mee heb) op verschillende websites waar mensen op zoek zijn naar last-minute verkopers. , bijvoorbeeld. Optreden Salade.

Als ik word aangenomen voor een evenement, kan ik in een weekend een paar honderd dollar tot meer dan $ 1.000 binnenhalen zonder geld uit te geven aan vooraf gemaakte kosten.

Als je eenmaal hebt bepaald wat voor soort vaardigheden je iemand persoonlijk kunt aanbieden (of je nu vanuit huis werkt of als verkoper voor een evenement), zoek dan een platform waarmee je je diensten gratis kunt aanbieden.

Als u bijvoorbeeld goed bent in het repareren van dingen in huis, mensen helpen verhuizen of meubels maken, kunt u uw diensten vermelden op Bruikbaar of TaakKonijn. Als je vaardigheden bestaan ​​uit fotografie, koken of entertainment (als muzikant, danser of zelfs ballonartiest), kun je je informatie delen op websites zoals punaise.

3. Werk zelfstandig aan je vaardigheden

Nadat ik in 2015 was ontslagen van mijn fulltime baan als schrijver, besloot ik mijn schrijfvaardigheid aan te bieden aan klanten die freelance hulp nodig hadden. Sindsdien is het verstrekken van deze service een constante bron van extra maandelijks inkomen.

Beheers de vaardigheden die je hebt, of zoekplatforms zoals Fiverr, upworkof Totaal, om te zien wat voor soort vaardigheden ze tonen en maak een gratis profiel voor jezelf aan. Op deze manier kun je worden gematcht met klanten die je willen inhuren voor projecten of klussen.

Het is gratis om dit soort nevenactiviteiten te starten, en het gebruik van reeds bestaande platforms om werk te vinden, helpt je om hun publiek aan te boren. De meeste van deze platforms nemen een percentage van uw omzet wanneer klanten u boeken, dat kan variëren van 5% tot 20%.

4. Probeer huisoppas, hondenuitlaatservice of babysitten

Een lokale bijkomstigheid die ik in mijn vrije tijd ben begonnen, is het aanbieden van huisoppas, hondenoppas of babysit voor buren. Er zijn geen kosten vooraf om dit soort service te verlenen en, afhankelijk van de vraag, kan ik een hoger tarief in rekening brengen tijdens het hoogseizoen of op feestdagen.

Iedereen kan aan de slag met deze gratis nevenactiviteiten door een profiel in te stellen op platforms zoals Rover, Care.comof Huisoppassers vertrouwd. Zodra u informatie over uzelf, uw locatie en uw tarief deelt, kunt u vragen krijgen van lokale buren die u misschien willen inhuren. Net als de meeste andere gratis platforms, betaal je een vergoeding wanneer je boekt (meestal rond de 20%).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *